by Beconfident

Akne Start Kit

695 kr

Beconfident® Akne Start kit är ett komplett system med allt du behöver för att minska dina aknebesvär (bli av med finnar) med två enkla steg.Prepare innehåller lactoperoxidas vilket är en unik råmjölksprodukt som har till uppgift att begränsa Akne bakterierna med minsta möjliga irritation av din hud. Produkterna är skonsamma men innehåller ingredienser som effektivt minskar dina besvär av akne, samtidigt som den stärker huden långsiktigt och därmed förebygger nya finnar från att uppstå.Vid daglig användning av Reduce kommer du långsiktig stärka din hud så att ny Akne inte uppkommer och därmed begränsa dina framtida besvär. Reduce har den viktiga uppgiften att göra din hud mer motståndskraftig.Akne bearbetas bäst i varje fas med precis rätt mängd av aktiva ingredienser. Startpaketet innehåller därför 2 airless flaskor, Prepare att börja med och Reduce för ett långsiktigt hållbart resultat, på så vis bekämpas din akne mest effektivt vid varje fas. Dessutom får du en Spot On penna för punktapplicering. Pennan är enkel att ta med och du kan använda den mer precist och så ofta du vill.Både en tryckt manual och en mobil applikation finns tillgänglig för support och kommer ge dig personlig guidning genom hela din behandling. Detta är ditt första steg till den perfekta huden. Börja idag! Fördelar med akne startkitet En revolutionerande produkt framtagen efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Toppresultat - Kliniskt testad, minskar akne med ~30% (på 3 veckor) och ~65% (på 6 veckor). Metoden visade sig vara ännu effektivare (~80% på 6 veckor) när det gäller tyngre angrepp. Eventuella nya akneangrepp försvinner betydligt snabbare. Fri från salicylsyra - ej uttorkande. Innehåller Vitamin A som stärker och bygger upp huden. Utvecklad & tillverkad i Sverige. Produktpresentation av akne start kit på engelska Kolla även gärna in vår app, mer information här Akne Start kitet fick full pott i Beautyboulevards test"Det kommer nog inte som en överraskning att hudvårdsserien från Beconfident får en solklar femma av mig. Jag kan rekommendera den varmt till alla er som har akneproblem liknande mina."19 april 2016, Cajsa Berntsson,Chefredaktör - Beauty.

Boulevard Verkningsmekanism i Akne Start Kit Beconfidents Acne system angriper akne problemet på två olika sätt. Först reduceras de för uppkomsten av akne viktiga bakterierna Propionebacterium acnes och Staphylococcus aureus. Därefter byggs styrkan och elasticiteten i huden upp, vilket bidrar till att förebygga uppkomsten men också lindra besvären vid nya akne angrepp. Till skillnad från de vanligaste metoderna på marknaden som innehåller acetylsalicylsyra, sker detta med ingredienser som inte torkar ut huden eller ger andra besvärande biverkningar. Både Acne Prepare och Acne Reduce innehåller aktiva substanser som utvinns ur Bovine Colostrum - naturlig råmjölk. I Prepare finns Lactoperoxidas som är ett enzym med mycket starka antibakteriella egenskaper. Detta enzym reducerar effektivt aknebakterierna Propionebacterium acnes och Staphylococcus aureus. Bakterierna finns normalt på huden men genom att kraftigt begränsa dem kan man minska risken för uppkomsten och lindra besvären av akne. Reduce innehåller stora mänger Ig.

G (immunoglobolin G), som också utvinns ur råmjölk och som tillsammans med konjugerat A-vitamin förbättras hudens kvalitet.…

  Köp för 695 kr hos Beconfident Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter