by American Tourister

American Tourister Modern Dream, resväska, 4 hjul, 69 cm, Svart

Material: 100% Polycarbonate.

Höjd: 68,5 cm.

Bredd: 45,5 cm.

Djup: 29/33 cm.

Vikt: 3,7 kg.

Volym: 70/81 liter.

Garanti: Begränsad 3 års global garanti. EXTERIÖRExpanderbar resväska från American Tourister gjord i hållbar polycarbonate som också gör väskan otroligt lätt. Den praktiska designen gör resan smidig. Resväskan är utrustad med tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion som gör ditt resande till USA säkert och samtidigt skyddar din packning. Handtag.

Ovantill finns ett justerbart draghandtag som kan ställas in på olika höjder samt ett två fasta bärhandtag, ett på ovansidan och ett på sidan för enkel hantering. Lås.

Fast tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion för säker resa till och från USA och för att skydda ditt bagage. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. Hjul.

Väskan har fyra hjul som är svängbara 360 grader och rullar bra över olika underlag vilket gör väskan lätt att styra och hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband som håller din packning på plats och minskar risken för att plagg skrynklas. Väskan har också ett rymligt topplock som försluts med dragkedja och som också har två mindre nätfickor så att du smart kan organisera din packning. Inuti finns även en mindre ficka med dragkedja.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter