by Bric's

BRIC'S Capri hård resväska, 4 hjul, 69 cm, Svart

Material: Polykarbonat.

Höjd: 69 cm.

Bredd: 48 cm.

Djup: 28 cm.

Volym: 79 liter.

Vikt: 4,2 kg.

EXTERIÖRResväska från Bric’s gjord i slitstark polykarbonat, ett material som också är extremt stöttåligt. Stilrena skinndetaljer och en praktisk design som ger dig bra packningsutrymme. Utrustad med tresiffrigt kodlås med TSA-funktion och fyra hjul för ett lätthanterligt bagage. Handtag.

Baktill finns ett integrerat och justerbart samt ergonomiskt draghandtag. På ovansidan och på sidan finns även bärhandtag i skinn.Lås.

På ena sidan finns ett tresiffrigt TSA-integrerat kodlås. Observera att nyckel till TSA-låsen EJ medföljer. Nyckellåsen är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.Hjul.

Fyra tystgående dubbelhjul vridbara 360 grader vilket gör att de rullar i olika riktningar och är lätta att styra. Hjulens bredd gör även väskan extra stabil.INTERIÖRInvändigt finns två större fack som båda försluts på dragkedja. I bottenfacket finns justerbara packningsband vilket minskar risken för skrynkliga kläder. Tillsammans med topplocket ger dig interiören bra utrymme för all nödvändig packning.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter