Innersense

Innersense I Create Hold 295 ml

320,50 kr
I lager    Sponsrad länk

En läcker stylinggel som ger stadga, textur och glans. Innehåller bl.a.   auktoriserad   ekologisk honung som fungerar som ett naturligt harts och rooiboste med antioxidant effekt. I Create Hold är bäst lämpad för medelstort till tjockt hår, men kan användas av alla hårtyper och texturer. Helt fri från silikoner, sulfater, syntetiska dofter och parabener, och är inte testad på djur. Förpackningen är gjord av 100% återvunnen plast.
Ansökan:
I vått hår, använd 1 - 2 pumpar. Sätt den på fingertopparna och dra den genom håret från rötterna till topparna en sektion i taget. För att definiera textur och stil kan du använda en diffusor, luft eller föna. I torrt hår, applicera 1 pump på fingertopparna och dra igenom håret för struktur och hållfasthet.
Ingredienser:
Vatten, Aqua-EAU, Aloe Barbadensis Gel*, Hydroxietylcellulosa, Maltodextrinsampolymer, Kaliumhydroxid, Glukonolakton, Natriumbensoat, Kalciumglukonat, Alkylakrylatkorspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Kapryl/Capric Triglyceride, Kalium Sorbate, G natriumsorbat, G , Chamomilla Recutita (Matricaria) blomextrakt*, Eucalyptus Globulus bladextrakt*, Ginkgo Biloba bladextrakt*, Aspalathus Linearis bladextrakt*, honungsextrakt*, limonen† *Certifierad ekologisk †En naturlig komponent i eteriska oljor
NOTERA! Produkten kan variera något i design, men innehållet är fortfarande detsamma.


Innersense I Create Hold 295 ml finns i kategorin Hårvård - Hårstyling. Innersense är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…