Loreal

Loreal Chroma Care 6 Rouge (U) (O) 150 ml

101 kr
I lager    Sponsrad länk

Loreal Chroma Care 6 Rouge 150ml

Detta nya produktsortiment från Loreal heter Chroma Care och är '2in1'. En behandling/kur som tillför vård och färg så att ditt hår får en ny lyster. Färgkurerna innehåller både direkta färgämnen och närande aprikosolja. Produkten förlänger livslängden på din hårfärg och ger en fantastisk glans. Väcker färgen till liv i färgat hår, samtidigt som naturligt hår helt enkelt får en intensiv glans - därför särskilt lämplig för uppfriskande gamla highlights
Om du tror att din hårfärg har bleknat och behöver en uppfräschning, kommer denna behandling att hjälpa till att få tillbaka intensiteten i färgen och ge håret en vacker lyster och glans.

Loreal Chroma Care innehåller varken ammoniak eller peroxid.

Färg: 6 Rouge (röd) - För dig med de röda färgerna som vill ha mer intensitet. Om du vill ha en annan nyans rekommenderas det att blanda två färgregimer. Blanda 2/3 av den nyans du vill ska vara den primära nyansen med 1/3 av den nyans du vill ska vara den sekundära nyansen.

Ansökan:
Fördela noggrant i nytvättat och handdukstorkat hår.
Låt produkten verka i 5-10 min. och skölj noga.
Använd växelvis med vanliga hårvårdsprodukter

Loreal Chroma Care 6 Rouge (U) (O) 150 ml finns i kategorin Hårvård - Hårfärg och tillbehör. Loreal är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…