Max Factor

Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation 80 Bronze 30 ml

124,50 kr
I lager    Sponsrad länk

Denna unika foundation är en multitasking-produkt som hjälper dig att uppnå ett perfekt och strålande hälsosamt utseende i en applikation.
Denna foundation sägs vara bättre för din hud än att inte bära något smink. Det är en hybridprodukt med en smart formula och intelligenta ingredienser som är speciellt framtagna för att anpassa sig till inre och yttre hudpåfrestningar under dagen.
Det är bl.a. 24-timmars återfuktning, SPF20 solskydd och glanskontroll, som hjälper till att skydda huden från torrhet, glans och solexponering. Den återställer trött, stressad hud och förbättrar hudens tillstånd.
Ansökan:
För att välja din perfekta färg rekommenderas det att du matchar foundationen med hudfärgen på din käklinje. För att säkerställa jämn täckning, applicera en liten mängd foundation i mitten av ansiktet och blanda utåt med en foundationborste eller fingertopparna. Applicera alltid foundation i bra naturligt ljus.


Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation 80 Bronze 30 ml finns i kategorin Smink - Ansikte. Max Factor är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…

Kategori: Smink - Ansikte