Maybelline

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum - Very Black (U)

86,50 kr
I lager    Sponsrad länk

Vill du ha vackra bambiögon handlar det om att skapa vackra fransar. Denna mascara skapar vackra böjda fransar, och ger samtidigt ett lyft. Förutom att ge perfekt böjda fransar, tillför denna mascara också extrem volym. Om du inte är naturligt utrustad med de längsta fransarna, då är denna mascara precis för dig. Borsten på mascaran är känd som Mega-borsten, som har en kollagenformel som omedelbart skapar extrem volym utan att klumpa sig. Man har tänkt på design och placering av varje enskilt borst vilket gör att eventuella klumpar inte sätter sig på borsten och inte heller fransarna. Så om du vill ha extra volym och längd, och om du försöker få ut det bästa av dina fransar, är den här mascaran precis något för dig.
DRICKS Applicera så många lager du vill och applicera mascaran innan lagren torkar. Allt som återstår är att njuta av de vackra, intensiva fransarna.
UPPMÄRKSAMHET Denna vara kan inte returneras av hygieniska skäl eftersom den inte är förseglad av tillverkaren. Om denna vara är för en gåva kan du skriva detta i kommentarsfältet, så läggs den sedan i en förseglad påse. Om förseglingspåsen inte har öppnats kan varan returneras.



Maybelline The Colossal Go Extreme Volum - Very Black (U) finns i kategorin Smink - Ögon. Maybelline är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…

Kategori: Smink - Ögon