RefectoCil

RefectoCil Lash & Brow Styling Kit

289,75 kr
I lager    Sponsrad länk

Om du vill ha en vacker, uttrycksfull look är detta set perfekt för dig. Den innehåller allt du behöver när det gäller färgning av bryn och fransar. Refectocil är enkel och säker att använda. Förhöjer din skönhet med ett fantastiskt färgresultat. Har en supersnabb effekt, och resultatet håller i upp till 6 veckor. Setet innehåller: 3x 15ml RefectoCil färger, i färgerna Naturbrun, grafit och Blå/svart. Bli inte rädd för det blå i den svarta färgen, det blå pigmentet gör den svarta färgen djupare och mer intensiv. 1x 100ml Oxidant 3% vätska, en stabiliserande vätska som används för att aktivera ögonfrans- och brynfärg. 1x Silikonkuddar, en liten bit silikon som skyddar huden för den färg du applicerar på ögonfransarna. 2x Mini kosmetisk skål, en praktisk liten skål för att blanda produkterna. Ansökan: Förberedelse: Se till att dina fransar och bryn är helt fria från smink, samt att de är helt torra och fettfria, för att få det mest optimala resultatet. Här rekommenderar vi att du använder en oljefri sminkborttagare.

Silinkonkuddar: Applicera silikonkuddar under dina nedre fransar, så nära fransraden som möjligt, med den blanka sidan mot huden. Här rekommenderar vi att du applicerar baskrämen RefectoCil Creme, på de nedre ögonlocken och på undersidan av dina Silikonkuddar.

Förberedelse: Omedelbart före färgning, rör RefectoCil-färgen och 10 droppar RefectoCil Oxidant Liquid till en krämig konsistens i din RefectoCil Cosmetic Dish. Använd den bifogade färgstickan.

Application Stick. Färgning: Efter att ha stängt ögonen, applicera färgen på fransarna med färgstaven tills de är helt täckta i färg. Sedan appliceras samma eller en annan färg på ögonbrynen. OBS! Applicera alltid i ögonbrynens tillväxtriktning.

Teckningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet.

Eventuell rengöring av ögonbrynen: Efter dragtiden, ta bort överskottsfärgen med en torr bomullsrondell, rengör sedan med både bomullsrondell och ljummet vatten. Om färg har kommit på huden, ta bort missfärgningen snabbt och försiktigt med RefectoCil Color Cleanser. Använd inte Color Cleanser direkt på fransarna och runt ögonområdet.

Rengöring av fransarna: När dragtiden är över, ta försiktigt bort dina silikonkuddar i pilens riktning. Ta bort överflödig färg med en torr bomullsrondell, rengör sedan med både bomullsrondell och ljummet vatten. Du måste fortsätta att hålla ögonen stängda tills rengöringen är helt klar.

Det är professionella färger, det vill säga kemi och därför är det viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta din frisör och om du har nödvändig kunskap, ha kul i en färgstark vardag.

Beautycos frånsäger sig allt ansvar för alla oavsiktliga incidenter i samband med användningen av färgerna. OBS! Refectocil rekommenderas för professionell användning.


RefectoCil Lash & Brow Styling Kit finns i kategorin Hårvård - Hårfärg och tillbehör. RefectoCil är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…