Schwarzkopf

Schwarzkopf Strait Therapy Straight Cream 0 300 ml

291,25 kr
I lager    Sponsrad länk

Utjämnande kräm för envist hår (lockigt/starkt).
Permanent utjämning i upp till 6 månader.
Serien är ett innovativt termiskt riktsystem som kombinerar specialverktyg och högkvalitativa skräddarsydda produkter. Denna utjämnande kräm används som andra steg i behandlingen.
Innehåller Silk Protein Complex, som lämnar ditt hår med ultimat glans.
Det här är en professionell produkt, så det är viktigt att ha rätt information innan du sätter igång. Kontakta din frisör och om du har nödvändig kunskap, njut.
Ansökan:
Applicera i håret efter förbehandling. Dela upp håret i sektioner för att säkerställa att produkten fördelas ordentligt. (Se förklaring och effekttid i bipacksedeln, samt bildinstruktioner). Täck håret med en plastpåse, håret ska hållas slätt. låt det verka i 10-30 min.
Skölj håret i ljummet vatten i 5-10 minuter. applicera Strait therapy post balm över hela håret, låt det sitta i 1 min, skölj håret. Föna håret slätt. Dela håret i sektioner och släta igenom det med en plattång i max 180 grader, arbeta från bas till topp, 5 gånger pr. sektion.
Använd lämplig neutralisering. Dela upp håret i sektioner för att säkerställa att produkten fördelas ordentligt. (Se förklaring och effekttid i bipacksedeln).
Skölj håret noggrant. Avsluta behandlingen med motsvarande mask.
Cream 0 för motståndskraftigt/mycket lockigt hår.

Schwarzkopf Strait Therapy Straight Cream 0 300 ml finns i kategorin Hårvård - Schampo & Balsam. Schwarzkopf är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…