SWATI Cosmetics

Swati Sandstone 6-Months Lenses

570,75 kr
I lager    Sponsrad länk

Fina färgade linser, utan styrka i färgen ljusbrun. Vill du ha en legendarisk look? Denna bruna ton med en antydan av gult går aldrig ur mode. En mångsidig färg som fungerar bra med olika färger, vilken smink som helst och vilken stämning som helst. Dessa linser har en ljusbrun färg som ger en subtil och naturlig ögonfärg. De har även en lätt limbal ring runt de yttre kanterna, för att dina ögon ska framstå på det mest eleganta sättet.
Håller dina ögon naturligt återfuktade och är gjord för att integreras med din befintliga ögonfärg och skapa en naturlig nyans som är unik för dig. De är tillverkade i ett material som gör dem säkra för ögonen och skapar behaglig komfort. De är tillverkade enligt internationella säkerhetsstandarder (ISO 13485) och CE-märkta. Lika säkra att använda som alla vanliga linser. Använd : 1. Placera linsen på toppen av pekfingret. Se till att linsens kant är helt vertikal. 2. Håll ögat öppet med din lediga hand och placera sedan linsen med pekfingret på hornhinnan. 3. Blinka långsamt i olika riktningar för att stabilisera linsen. Innehåll: Förpackningen innehåller 1 par linser, en pincett med mjuk spets och ett linsfodral. Långvariga linser, testade och certifierade för 6 månaders användning.

Swati Sandstone 6-Months Lenses finns i kategorin Personligvård. SWATI Cosmetics är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…

Kategori: Personligvård