Teministeriet

Teministeriet Ayurveda Beauty Jar 60 g

210,83 kr 234,25 kr
I lager    Sponsrad länk

Ett ekologiskt te som avslöjar både din inre och yttre skönhet.
Teet kommer i lös form i en apotekarflaska, och har en fantastisk smak av kanel och citronmeliss. Teet är en del av Tea Ministrys Ayurveda-kollektion som består av naturliga örter och kryddor som har en balanserande effekt på kropp, sinne och själ. Ayurveda är en gammal holistisk tradition som har använts i Indien i mer än 5000 år och är bra för din hälsa.
Perfekt för de kalla vinterdagarna eller när du bara vill skämma bort dig själv. Ingredienser: lakritsrot*, kanel*, citrongräs*, citronmeliss*, apelsinskal*, pepparmyntablad*. Innehåller inte koffein *från ekologiskt jordbruk.
Ansökan: Varmbryggning: Häll det lösa teet i en tepåse och sedan i ett glas kokt vatten. Låt det dra i 5-10 minuter och njut av ditt te. Kallbryggning: Häll det lösa teet i en tepåse och sedan i ett glas kallt vatten. Låt det dra i 5+ timmar och njut av din drink. OBS! Vi är registrerade hos den danska livsmedelsstyrelsen. Klicka här för att se matregistreringen.


Teministeriet Ayurveda Beauty Jar 60 g finns i kategorin Livsstil - Hälsokost. Teministeriet är ett av våra märken som säljs direkt av Beautycos.

Läs mer…