by Beconfident

Cleanser Antioxidant

Beconfidents Cleanser Antioxidant 150ml rengör på djupet utan att torka ut huden. Den innehåller ekologiskt trollhassel vatten och aloe vera som verkar lugnande och återfuktande. Båda två är ingredienser som med fördel kan användas på känslig hud och just aloe vera är väldigt bra om man har skadad hud från till exempel UV strålning. Tar effektivt bort smink och andra orenheter och lämnar huden återfuktad och fräsch. Innehåller antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. Använd både morgon och kväll. Tillverkad i Sverige. Innehåller: Aloe Vera Grönt te Trollhassel Extract Via vår app hittar ni mer information och vägledning här Produktpresentation på engelska …

  Kontrollera pris Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter