by Delsey

Delsey Pilot exapanderbar resväska, 4 hjul, 68 cm, Svart

Material: 100% Polykarbonat.

Höjd: 68 cm.

Bredd: 46 cm.

Djup: 32/34,5 cm Vikt: 4,1 kg.

Volym: 86 + 6 liter.

Garanti: 10 års världsgaranti.

EXTERIÖRPraktisk expanderbar mellanstor trolley Pilot WW från DELSEY. Perfekt för affärsresenären och den teknikintresserade. Handtag.

Draghandtaget kan ställas in i flera lägen och väskan har även ett sidohandtag, ett topphandtag och integrerad adresslapp. En inbyggd viktindikator i handtaget underlättar packandet. Lås.

Väskan är gjord av slitstarkt ballistiskt nylon, har förstärkta hörn, sparkplatta och ett integrerat, lättillgängligt TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Resväskan är utrustad med DELSEY´s unika, patenterade säkerhetsblixtlås ZIP SECURI TECH. Det dubbla blixtlåset försvårar för någon att olovligen bryta upp din resväska, samtidigt som det eliminerar risken för din resväska att gå sönder i blixtlåset när den är fullpackad. Trolleyn är också utrustad med en unik identifieringskod som underlättar för dig att komma i kontakt med den person som hittat ditt bagage i händelse av förlust eller stöld, i syfte att återfå väskan.Hjul.

De fyra dubbla hjulen är tysta, stabila och lättroterande.INTERIÖRVäskans inredning består av kryssband, uttagbart klädöverdrag, tre blixtlåsfickor samt avdelare med blixtlås.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter