by Delsey

Delsey Segur hård resväska, 4 hjul, 70 cm, Röd

Material: 100% Polykarbonat.

Höjd: 70 cm.

Bredd: 47 cm.

Djup: 28 cm Vikt: 3,9 kg.

Volym: 82 liter.

Garanti: 5 års världsgaranti.

EXTERIÖRLätt och praktisk mellanstor trolley ur serien Sègur från DELSEY.  En fördel med väskan är att man enkelt kan ta bort fodret och tvätta det i tvättmaskin för en bakteriefri miljö. Handtag.

Den är utrustad med bekvämt flerstegsdraghandtag. Den räfflade ytan förstärker väskan mot stötar som kan uppstå under transport.Lås.

Väskan har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Resväskan är utrustad med DELSEY´s unika, patenterade säkerhetsblixtlås ZIP SECURI TECH. Det dubbla blixtlåset försvårar för någon att olovligen bryta upp din resväska, samtidigt som det eliminerar risken för din resväska att gå sönder i blixtlåset när den är fullpackad. Säkerhetsblixtlåset är 41 gånger starkare än ett vanligt blixtlås! Hjul.

De 4 dubbelhjulen är lättroterande och underlättar resandet.INTERIÖRInredningen består av kryssband, en liten blixtlåsficka för t.ex. strumpor samt ett nätlock med blixtlås. Nätlocket gör innehållet lätt överskådligt samtidigt som kläderna andas.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter