by Delsey

Delsey Chatelet Air hård resväska, 4 hjul, 77 cm, Brun

Material: 100% Virgin Polykarbonat.

Höjd: 77 cm.

Bredd: 52,5 cm.

Djup: 32 cm Vikt: 5,2 kg.

Volym: 112 liter.

Garanti: 10 års världsgaranti.

EXTERIÖRExklusiv stor trolley från Delsey. Handtag.

Draghandtaget kan ställas i flera höjder. Trolleyn har mycket bekväma topp- och sidohandtag av finaste konstläder som är miljövänligt och enligt PETA’s riktlinjer.Lås.

Väskan har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Resväskan är utrustad med DELSEY´s unika, patenterade säkerhetsblixtlås ZIP SECURI TECH. Det dubbla blixtlåset försvårar för någon att olovligen bryta upp din resväska, samtidigt som det eliminerar risken för din resväska att gå sönder i blixtlåset när den är fullpackad. Säkerhetsblixtlåset är 41 gånger starkare än ett vanligt blixtlås! Trolleyn är också utrustad med en unik identifieringskod som underlättar för dig att komma i kontakt med den person som hittat ditt bagage i händelse av förlust eller stöld, i syfte att återfå väskan.Hjul.

De dubbla hjulen erbjuder högsta komfort och underlättar resandet.INTERIÖRMycket snygg och praktisk inredning i mjukt tyg med tillhörande tvättpåse och skopåse samt flertalet blixtlåsfack och båda lock är försedda med blixtlås samt elastiska kryssband. …

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter