by Beconfident

Dual Foam Tandblekning

459 kr

Just nu!Blekpenna (värde 295:-) på köpet. Steg 1 Cleaning: Borsta du tänderna i 1 minut så att de blir rena och fräscha med rengöringsskummet. Du år en riktigt skön känsla av riktigt blanka och rena tänder. Skölj. Steg 2 Whitening: Därefter borstar Du tänderna 2 minuter igen med lätt hand så att tandbleknings skummet får verka. Skölj ej. *Både rengör och bleker alla sidorna på Dina tänder, inte bara framtänderna, utan mellan och bakom där det normalt är svårt att komma åt. Upprepa morgon och kväll under tre veckor eller tills Dual Foam tar slut. Dual Foam innehåller INGA slipmedel och lämpar sig bra för både Manuel och elektrisk tandborstning. För att underhålla vithet i dina tänder kan du använda Beconfident Stay White en gång i veckan för att rengöra och lyfta bort fläckar som kommer naturligt av ditt vätska och matintag. Detta är alternativet för Dig som vill ha vita tänder utan hårt slitage på tandkött och emalj. Dessutom så tar den inte mer tid (endast 2 min extra per dag) så det är enkelt att genomföra hela kuren. Produktpresentation på engelska Innehåll för steg 1 rengöring: Aqua, Alcohol, Glycerin ̧ Polysorbate 20, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sucralose, Poloxamer 407, Mentha Piperita Oil, L-Menthol, Sodium Citrate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Caffeine, Limonene. Innehåll för steg 2 tandblekning: Aqua, alcohol, menta piperita oil, sodium lauryl sulfate, sodium saccharin, sucralose, poloxamer 407, sodium coco-sulfate, disodium EDTA, sodium citrate, potassium hydroxide, limonene, linalool.…

  Köp för 459 kr hos Beconfident Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter