by Breville

Duraceramic Ultimate elgrill

En bordsgrill av högsta kvalitet med variabel topp som kan öppnas 180° för dubbel grillyta, samt löstagbara grillplattor med inbäddade värmeelement för maximalt grillresultat. Använd grillen inomhus, på balkongen, terrassen eller båten. Plattorna har Dura.

Ceramic-beläggning vilket gör att värmen leder snabbare. PTFE- och PFOA-fri samt reptålig och lätt att göra rent. Grillen har steglös höjdinställning som gör att du lätt kan justera höjden för att undvika att din mat blir mosad. Med toppen nere är grillytan 22x29 cm och fäller du upp toppen 180° blir ytan den dubbla.…

  Kontrollera pris Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Cervera

Vi är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I våra produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester med vänner och familj, och en härligare vardag. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

I Sverige har vi 74 fysiska butiker samt onlinebutik, och vi har gjort oss ett namn för vår kunskap och service ända sedan vi grundades 1987. Sen våren 2018 finns vi även som onlinebutik i Norge.

Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av utvalda kvalitets- och designprodukter för matlagning, servering och inredning. Vi vill vara den intresserade kundens första val för kvalitetsprodukter för umgänget i hemmet.

Vi säljer kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, servering och inredningsdetaljer. Inom dessa kategorier säljer vi produkter från välkända varumärken som i många år har stått för kvalitet och design, men även ett noggrant utvalt sortiment av trendiga nyheter.

Vi har även två egna varumärken: Anders Petter och Table Top Stories. Matlagningsprodukterna inom Anders Petter är framtagna för att passa vardagens behov och erbjuder högkvalitativa verktyg till ett bra pris. Serierna från Table Top Stories följer inrednings- och dukningstrenderna och lockar till att förgylla hemmet.

Liknande produkter