by Samsonite

Samsonite Pixon resväska med inbyggd våg, 4 hjul, 76 cm, Mörkgrå

Material: PP Ply.

Press.

Höjd: 76 cm Bredd: 52 cm.

Djup: 30 cm.

Vikt: 4,3 kg Volym: 97 LGaranti: Begränsad 5 års global garanti EXTERIÖRHård resväska från Samsonite med inbyggd bagagevåg så att du alltid kan kontrollera att du inte packar för tungt. Resväskan kombinerar funktion och design perfekt med sin form som maximerar volymen och sitt distinkt formade skal som minimerar att slitage syns. Silverfärgade detaljer bidrar ytterligare till resväskans moderna och stilrena utseende. Handtag.

Integrerat och justerbart draghandtag med dubbla skenor på ovansidan samt två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan.  Lås.

Utrustad med integrerat TSA-kombinationslås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. Hjul.

Fyra tystgående spinnerhjul som rullar i alla riktningar vilket gör att väskan rullar bra över olika underlag och lätthanterlig. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med korslagda packningsband, toppfack med avdelare samt ett litet fack med dragkedja.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter