by Samsonite

Samsonite Spark SNG ECO expanderbar resväska, 4 hjul, 79 cm, Svart

Material: 95% återvunnen polyester, 5% kork.

Höjd: 79 cm Bredd: 48 cm  Djup: 31 cm, expanderad 35 cm.

Vikt: 3,7 kg.

Volym: 124/140 L Garanti: 5 år begränsad global garanti EXTERIÖRResväska från Samsonites nya, miljövänliga kollektion Spark SNG ECO. Gjord i hållbar och slitstark återvunnen polyester med snygga detaljer i kork. Resväskan har en smart expanderingsfunktion som ger extra utrymme när det behövs. Praktisk och rymlig design med flera ytterfickor. Perfekt storlek för långsemestern eller för alla som gillar att få plats med mycket i resväskan. Handtag.

Tre bärhandtag - på toppen, på sidan och i botten - samt justerbart draghandtag som gör att väskan är lika smidig att rulla som att dra bakom sig. Lås.

Integrerat tresiffrigt TSA-kombinationslås på sidan, som är krav vid inresa i USA för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckel till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen. Låsbara dragkedjor på det stora facket. Hjul.

Fyra smidiga hjul som rullar i olika riktningar vilket ger dig en stabil väska som rullar bra över olika underlag och är lätt att styra. INTERIÖRHelfodrad med svart tyg invändigt. Bottenfack med packningsband och topplock med separat ficka som stängs med dragkedja.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter