by Samsonite

Samsonite Spark SNG mjuk resväska, 4 hjul, 67 cm , Svart

Material: Denier polyester.

Höjd: 67 cm Bredd: 43 cm  Djup: 28 cm, expanderad: 32 cm.

Vikt: 3,2 kg.

Volym: 82 L, expanderad: 92 L Garanti: 5 år begränsad global garanti EXTERIÖRResväska från Samsonite gjord i hållbar och slitstark denier polyester. Väskan har en smart expanderbar funktion som ger dig extra utrymme. Praktisk och rymlig design med flera ytterfickor som försluts med dragkedja. Alla dragkedjor kan låsas med hjälp av kabellåset med TSA-funktion på sidan av väskan.  Handtag.

Tre bärhandtag, ett på ovansidan och ett på sidan. Baktill finns dessutom ett justerbart teleskophandtag så att du kan dra väskan bakom dig och avlasta armar och axlar. Lås.

Tresiffrigt TSA-kabellås på sidan av väskan. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. Hjul.

Fyra smidiga hjul som rullar i olika riktningar vilket ger dig en stabil väska som rullar bra över olika underlag och är lätt att styra. INTERIÖRInvändigt finns ett stort bottenfack med packningsband samt ett praktiskt topplock som försluts med nät och dragkedja. I topplocket finns också packningsband så att dina saker hålls på plats.…

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter