by Samsonite

Samsonite UPLITE mjuk resväska, 4 hjul, 67 cm, Svart med mönster

Material: Denier nylon.

Höjd: 67 cm.

Bredd: 43 cm.

Djup: 26 cm, expanderbar till 30 cm.

Vikt: 2,3 kg.

Volym: 70,5 L, expanderbar till 79,5 LGaranti: Begränsad 5 års garanti EXTERIÖRResväska från Samsonite gjort i slitstark denier nylon. Väskan har förutom sin lätta vikt även en praktisk och rymlig design med en expanderbar funktion som ger extra packningsutrymme. Ytterfack med dragkedja framtill samt ett TSA-kombinationslås på väskans ovansida som gör resandet säkert. Handtag.

Utvändigt finns ett integrerat och ergonomiskt draghandtag på ovansidan, som kan låsas på flera olika nivåer. Bärhandtag ovantill och på sidan. Lås.

Tresiffrigt TSA-kodlås på toppen av väskan. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. Hjul.

Väskan har fyra smidiga hjul som rullar i olika riktningar och över olika underlag vilket gör den lätt att styra. Adresstag.

Smart adresstag på väskans ena kortsida. INTERIÖRRymlig inredning i form av stort bottenfack med justerbara packningsband. Topplock med nät som försluts med dragkedja samt justerbara packningsband för att hålla all packning på plats. …

  Kontrollera pris Sponsrad länk

Liknande produkter