by Bosch

SilentMixx Blender 800W

1 199 kr

Bosch Silent.

Mixx är marknadens tystaste blender och mycket lätthanterlig. Nu kan du gå direkt från att krossa is till att tillreda en varm soppa med den högkvalitativa kannan i Thermo.

Safe glas. Kannan har en volym på 2,3 L och en kapacitet på 1,5 L. Silent.

Mixx är utrustad med automatiska program för att krossa is och hacka ingredienser för att få bästa möjliga resultat. Tillbehör som medföljer denna maskin är bland annat en minihackare som du kan använda för att göra egen pesto eller varför inte byta ut till juicefiltret och mixa en läskande juice med dina favorit ingredienser, vilket gör Silent.

Mixx till en mycket mångsidig mixer. Kniven som vi kallar, Easy Klick.

Knife, tas enkelt bort med ett handgrepp och är lätt att rengöra. Alla tillbehör och delar, utom Easy Klick.

Knife, går att diska i maskin. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria.…

  Köp för 1 199 kr hos Cervera Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Cervera

Vi är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I våra produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester med vänner och familj, och en härligare vardag. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

I Sverige har vi 74 fysiska butiker samt onlinebutik, och vi har gjort oss ett namn för vår kunskap och service ända sedan vi grundades 1987. Sen våren 2018 finns vi även som onlinebutik i Norge.

Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av utvalda kvalitets- och designprodukter för matlagning, servering och inredning. Vi vill vara den intresserade kundens första val för kvalitetsprodukter för umgänget i hemmet.

Vi säljer kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, servering och inredningsdetaljer. Inom dessa kategorier säljer vi produkter från välkända varumärken som i många år har stått för kvalitet och design, men även ett noggrant utvalt sortiment av trendiga nyheter.

Vi har även två egna varumärken: Anders Petter och Table Top Stories. Matlagningsprodukterna inom Anders Petter är framtagna för att passa vardagens behov och erbjuder högkvalitativa verktyg till ett bra pris. Serierna från Table Top Stories följer inrednings- och dukningstrenderna och lockar till att förgylla hemmet.

Liknande produkter