by Beconfident

Startkit med Tandgloss

579 kr

Komplett tandblekningskit inklusive Beconfidents populära tandgloss som skyddar tänderna mot missfärgningar samtidigt som det ger ditt leende extra lyster. Paketet innehåller allt du behöver för att få vitare tänder snabbt och säkert. I paketet ingår; Tandgloss i mintsmak. 10ml peroxidfri tandblekningsgel med fräsch melonsmak som räcker till ca 10 behandlingar. 3 st (en extra) munskenor som håller tandblekningsgelen på plats, en nyansguide samt tydliga instruktioner på svenska.…

  Köp för 579 kr hos Beconfident Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter