by Beconfident

Stay Fresh Day Cream

349 kr

Med Beconfident's Stay Fresh Day Cream gick vi till världens ände för att hitta de allra bästa ingredienserna för ung hud. Den hjälper till att ladda om din hud och öka upptagningsförmågan av de näringsrika ingredienserna. Den ger huden fukt under hela dagen genom naturliga oljor som jojoba och kokosolja. Tillsammans med sheasmör, grönt te och vitamin A, är detta den perfekta dagkrämen som förhindrar torrhet och stärker huden och därmed uppbyggnaden av finnar. Stay Fresh Day Cream är en återfuktande dag kräm som används med fördel efter Revitalizing Boost Serum. Stay Fresh innehåller 4% Betaine som återfuktar huden, gör den starkare och mer elastisk och har anti-inflammatorisk effekt. Den innehåller också ekologisk kokos och jojoba olja som på ett naturligt sätt återfuktar huden. Stay Fresh innehåller också A-vitamin (Retinol) som förbättrar hudens kvalitet genom att stimulera produktion av kollagen. Förpackad i vår airless flaska behåller ingredienserna sin effekt samtidigt som den är hygienisk. Passar alla med normal till fet hy. Tillverkad i Sverige. Innehåller: Vitamin A (retinol) Ekologisk Kokosolja Ekologisk Jojobaolja Ekologiskt Sheasmör Ekologiskt Grönt te Produktpresentation på engelska …

  Köp för 349 kr hos Beconfident Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter