by Yaxell

Super Gou Kockkniv 20 cm

4 199 kr

Kockkniven Super Gou från japanska Yaxell är en mångsidig kniv tillverkad av hela 161 lager rostfritt stål, med en kärna av SG2-pulverstålet Micro Carbide. I tillverkningen läggs 160 lager stål runtom kärnan av pulverstål. Tack vare den höga andelen kol i pulverstålet hålls knivbladet rent och vasst. "Gou" betyder den enastående, och det beskriver verkligen denna kniv! Med sin tyngd och skärpa blir matlagningen en fröjd, oavsett om du tillagar kött, fisk eller grönsaker.…

  Köp för 4 199 kr hos Cervera Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Cervera

Vi är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I våra produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester med vänner och familj, och en härligare vardag. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

I Sverige har vi 74 fysiska butiker samt onlinebutik, och vi har gjort oss ett namn för vår kunskap och service ända sedan vi grundades 1987. Sen våren 2018 finns vi även som onlinebutik i Norge.

Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av utvalda kvalitets- och designprodukter för matlagning, servering och inredning. Vi vill vara den intresserade kundens första val för kvalitetsprodukter för umgänget i hemmet.

Vi säljer kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, servering och inredningsdetaljer. Inom dessa kategorier säljer vi produkter från välkända varumärken som i många år har stått för kvalitet och design, men även ett noggrant utvalt sortiment av trendiga nyheter.

Vi har även två egna varumärken: Anders Petter och Table Top Stories. Matlagningsprodukterna inom Anders Petter är framtagna för att passa vardagens behov och erbjuder högkvalitativa verktyg till ett bra pris. Serierna från Table Top Stories följer inrednings- och dukningstrenderna och lockar till att förgylla hemmet.

Liknande produkter