by Beconfident

Tandblekning Premium Kit

699 kr

Erbjudande!Blekpenna (värde 295:-) på köpet. Beconfidents Premium Kit är som vårt Start Kit, fast ännu bättre. Den har allt du behöver för att bleka tänderna och innehåller vår nya exklusiva Dual-Boost tandblekningsgel som har en patenterad blekningsteknologi som ger snabbare och bättre resultat än någon annan peroxidfri blekning. Blekgelen aktiveras i två steg utan att förorsaka något som helst obehag eller smärta som är vanlig i annan tandblekning och speciellt i de som innehåller väteperoxid. Dessa kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna, men våra aktiva substanser är skonsamma och helt fria från biverkningar. Behandlingen sker mellan 12-14 dagar. Tillsammans med vårt Tandgloss som skyddar tänderna mot missfärgningar är detta vårt mest effektiva och kompletta tandblekningssystem någonsin! Fördelar.

Upp till 5 nyanser vitare på 7 dagar; 6 nyanser på 10 dagar och 1-2 nyanser på bara 30 minuter Avancerad blekning: Dual Boost gelen tar effektivt bort fläckar (från t.ex. kaffe, te, tobak, rött vin) ovan och under emaljen för djupare blekning. Återskapar tändernas naturliga vithet. Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen 100% säkert:Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta, ilningar eller andra obehagliga bieffekter. Testad & Godkänd av läkemedsverket. Högsta kvalitet, tillverkad i Sverige & USA, inte i Asien. Mer än 85% naturliga ingredienser Observera att tandgloss medföljer i paketet!Beconfidents populära tandgloss (värde 189:-) som skyddar och ger extra lyster till tänderna medföljer i detta paket. Produktpresentation på engelska Aktiva Ingredienser-Sodium Coco-Sulfate: Aktiveras direkt i kontakt med tanden. Lyfter effektivt bort missfärgning från tänder. -Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar en andra våg av rengöring och bildar fria karbonater. -Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet. -Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies. -Ekologisk Mint: För en fräsch upplevelse. Vanliga frågor om Premium Kitet: Vad är och hur fungerar Dual-Boost gelen? Dual-Boost är en unik och patenterad teknologi. Den fungerar i två olika steg för att ta fram vitheten i ens tänder: Steg 1. Direkt när gelen kommer i kontakt med tanden aktiveras ämnet Sodium Coco-Sulfat som går in och rengör och tar bort missfärgningar på djupet. Steg 2. Efter ca 8 minuter aktiveras sedan ämnet Sodium Bicarbonat som går in och löser upp andra former av missfärgningar på djupet. Detta betyder att tänderna behandlas med två olika metoder, vilket ger ett verkligt bra slutresultat. Dessutom ser man resultat redan efter 30 minuter om man behöver snabbt få lite vitare tänder! Vad är skillnaden mellan Premium kit och Start kit? Vilken bör jag välja? Kort kan man säga att premiumkitet är betydligt mer effektivt och erbjuder den patenterade dual-boost teknologin som ger ett snabbare och vitare resultat. Med premiumpaketet medföljer dessutom tandglossen (värde 189:-) som skyddar och ger ett extra lyster till ens tänder samt dubbelt mer av dual-boost gelen (20ml istället för 10ml). Vi rekommenderar premiumkitet, dock får man även en väldigt bra tandblekning i det vanliga startkitet. Vilken smak är det på Tandglossen? Vanligtvis så är det smaken mint som följer med vid köp av premiumkitet.…

  Köp för 699 kr hos Beconfident Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter