by Beconfident

Tandblekning Start Kit

Just nu!Blekpenna (värde 295:-) på köpet. Med vårt populära Start Kit får du ett vackert vitt leende, säkert, enkelt och helt utan några biverkningar som sveda i tandkött eller ilningar. Start Kitet innehåller allt du behöver och är perfekt om du aldrig tidigare blekt tänderna då det är väldigt enkelt och varje behandling tar endast 15 minuter. Munskenorna formas för individuell passform - precis som hos tandläkaren. Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin. Beconfidents metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents) och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar. Allt som behövs för att få ditt drömleende ingår i paketet; 10ml peroxidfri tandblekningsgel med fräsch melonsmak som räcker till ca 10 behandlingar. 3st (en extra) munskenor som håller tandblekningsgelen på plats, en nyansguide samt tydliga instruktioner på svenska. Fördelar Upp till 4 nyanser vitare på 10 dagar. Avancerad blekning: Tar effektivt bort fläckar och återskapar tändernas naturliga vithet. Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen. 100% säkert: Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter. Fri från BPA, TEA och parabener. Testad & godkänd av läkemedelsverket. Högsta kvalitet, tillverkad i Sverige & USA, inte i Asien. Mer än 85% naturliga ingredienser. Produktpresentation på engelska Aktiva Ingredienser -Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och bildar fria karbonater -Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet -Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies -Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse Recensioner & Nöjda kunder (Klicka på bilden för att se än större bild!) Testvinnare i onlinemagazinet Beauty.

Boulevard:"Tänderna blir klart vitare, mina tänder blev 7 – 8 nyanser vitare på det medföljande tandkortet. Tandblekningen är dessutom oerhört skonsam mot både tänder och tandkött, vi har inte upplevt varken ilningar i tänderna eller stickningar i tandköttet under tiden som behandlingen har pågått."Cajsa Berntsson, Chefredaktör, Beauty.

Boulevard. Klicka för att se hela testen. "Upplevelsen var enbart positiv, då resultatet faktiskt gav mer än vad jag förväntat mig."Blubb Svensson, 26 år, Trollhättan, student…

  Kontrollera pris Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter