by Beconfident

Tandblekningsgel Refill

Beconfident® tandblekningsgel refill innehåller 10 ml effektiv och skonsam blekgel av högsta kvalitet. Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin. Beconfidents metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents) och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar. Den friska melonsmaken gör behandlingen behaglig och komfortabel. Våra Refill kan självklart användas med våra munskenor samt till skenor som är framtagna av tandläkare. När du väljer vår tandblekningsgel har du alltid 100% Nöjd Kundgaranti och fraktfria leveranser. Genom att beställa fler tuber sparar du upp till 240kr! Fördelar Upp till 4 nyanser vitare nyanser på 10 dagar Avancerad blekning: Tar effektivt bort fläckar och återskapar tändernas naturliga vithet. Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen Säkert: Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter. Fri från BPA, TEA och parabener Mer än 85% naturliga ingredienser Nöjd kundgaranti Aktiva Ingredienser -Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar och bildar fria karbonater -Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet -Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies -Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse…

  Kontrollera pris Priser inkl moms, exkl frakt. Sponsrade länkar.

Beconfident

Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård.

Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma.

Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.

Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Liknande produkter